banner

 

 

HOME

VISIE

ACHTERGROND

WERKWIJZE

WORKSHOPS

TARIEVEN & VERGOEDINGEN

VERENIGINGEN

CONTACT

 

 

 


 

 

Drs. R.G.H. Tan

DRS. R.G.H. TAN

GZ-psychologe, counselor en mindfulness trainer

Regina Tan is in 1985 afgestudeerd als psychologe aan de Katholieke Universiteit Nijmegen in de onderdelen klinische psychologie, cultuurpsychologie en orthopedagogiek. Gedurende haar werkende jaren bleef zij op diverse deelterreinen van de psychologie studeren. Hierbij behaalde ze de kwalificaties voor gezondheidszorgpsychologie, eerstelijnspsychologie en voor mediator. Verder heeft ze cursussen gevolgd op het gebied van psychodiagnostiek, cognitieve therapieŽn, gedragstherapie en coaching. Ze heeft verder keuringen verricht voor verschillende instanties.

Regina heeft ook veel ervaringen opgedaan op het gebied van intuitieve ontwikkeling en energiepsychologie. Hiertoe volgde zij cursussen en trainingen en heeft geassisteerd bij een opleidingsinstituut. Ze is gediplomeerd reader en healer.

Sinds 2000 is Regina zelfstandig gevestigd. In haar behandeling heeft ze de verschillende behandelingswijzen geintegreerd om mensen beter te kunnen helpen. Ze begeleidt mensen in de privť en werk sfeer.

 

Alle rechten voorbehouden 2009 © www.the-tan.nl